Palvelumme

Teemme arkisin tapahtuvaa päiväsiivousta: ylläpitosiivouksia taloyhtiöihin ja toimistoihin sekä keikkaluonteisia erityissiivouksia. Siivoamme taloyhtiöitä kokonaisvaltaisesti ja otamme huomioon esimerkiksi vuodenaikojen vaihteluiden tuoman muuttuvan siivoustarpeen. Työntekijämme informoivat havaitsemistaan puutteista ja vioista huoltoyhtiötä tai isännöitsijää. Hyvin hoidettu talo säilyttää arvonsa.

Siivoamme toimitiloja siivoustarpeet huomioiden, jolloin tarpeeton työ jää pois. Ylläpitosiivous kattaa myös harvemmin tehtyjä töitä, kuten esimerkiksi yläpölyjen ja seinien pyyhintää, jolloin suursiivousten tarve vähenee

Keikkasiivouksissa ammattimaisuus korostuu kohteen alkukartoituksen tekemisestä yhdessä tilaajan kanssa, jolla varmistumme sovitusta lopputuloksesta. Sovitamme siivoukset luontevasti asiakkaan toimintaan pysyen aikataulussa.

Ylläpitosiivouksien lisäksi teemme perus- ja suursiivoukset, lattioiden vahanpoistot/vahaukset, erityispesut, remontti/muuttosiivoukset, ikkunapesut, seinien pesut jne.

Kohteitamme ovat toimistot, porraskäytävä, juhla/edustus tilat, korjaamotilat, varastotilat, urheiluhallit, uima-altaat, kuntosalit, pankit, kaupat, tehtaat ja kahvilat.